Vragen? Bel 0317 - 416 153

Home - Rozengeur Maneschijn - Ouderparticipatie

Ouderparticipatie

Rozengeur & Maneschijn wil graag tevreden ouders, daarom willen we weten wat voor u en uw kind van belang is. Op deze manier kunnen we onze dienstverlening blijvend verbeteren.

De oudercommissie behartigt de belangen van de ouders en kinderen die Kinderdagverblijf Rozengeur & Maneschijn bezoeken. De OC vergadert regelmatig en heeft ongeveer 3 keer per jaar overleg met de directie. U komt met de oudercommissie in contact door te mailen naar oc-rm@hotmail.com. De oudercommissie stelt zich hier voor.

Naast het behartigen van de belangen van de kinderen en ouders/verzorgers, organiseert de oudercommissie leuke activiteiten zoals het jaarlijkse uitje naar de kinderboerderij. Ook zorgt de oudercommissie namens alle kinderen en ouders/verzorgers voor een cadeau voor alle pedagogisch medewerksters bij een speciale gebeurtenis zoals een huwelijk, geboorte, jubileum en tijdens de dag van de Leidster.

De oudercommissie vraagt jaarlijks een kleine vrijwillige bijdrage van € 7,50 per kind per jaar. Deze bijdrage wordt door Rozengeur & Maneschijn jaarlijks geincasseerd via het incasso van januari. Bij nieuw geplaatste kinderen wordt de bijdrage geincasseerd via het eerst incasso. Wanneer u bezwaar heeft tegen de automatische incasso van de vrijwillige ouderbijdrage, mail dan naar sindy@rozengeurenmaneschijn.nl.

"Prettige, liefdevolle en warme opvang!"
Dirk-Jan (vader)
"Ze willen het liefst elke dag naar jullie"
Annemiek (moeder)
"Zonder twijfel lieten we onze dochter voor het eerst achter bij Rozengeur & Maneschijn. Nu nemen we haar met ‘moeite’ weer mee."
Irene (moeder)
"Hij eet bij jullie beter dan thuis"
Danielle (moeder)
"Wij horen 's avonds aan tafel van alles over de liedjes, werkjes en leuke activiteiten bij jullie"
Renate (moeder)
"Jullie maken waar wat ik verwacht van goede kinderopvang"
Rozemarijn (moeder)
"Wat een uitkomst die warme maaltijd tussen de middag"
Leonie (moeder)
"Wat is er toch altijd een gezellige, huiselijke sfeer."
Janneke (moeder)
"Mijn dochter komt altijd met enorme verhalen thuis van de uitjes die ze bij jullie mee maakt"
Natasja (moeder)
"Een heerlijk gevoel dat onze kinderen veilig bij jullie spelen terwijl wij werken"
Renate (moeder)
"Onze dochter is klaar voor de basisschool: spannend en leuk maar met de goede basis die ze bij jullie heeft meegekregen komt dit helemaal goed! "
Janet (moeder)
"Wat hebben jullie fantastische mensen werken, Tim vermaakt zich er super"
Hanneke (moeder)